Blomkålsgratäng med sparrisfylld korv
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blomkål
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl riven ost
  • 1 msk kalvfond
  • salt och peppar
  • 4 st kabanosskorvar
  • 1 msk dijonsenap
  • 4 st gröna sparrisar
  • 8 skiva bacon
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 500 g blomkål 2 msk smör 3 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 dl vispgrädde 2 dl riven ost 1 msk kalvfond salt och peppar 4 st kabanosskorvar 1 msk dijonsenap 4 st gröna sparrisar 8 skiva bacon 0.5 dl hackad persilja Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.