Lägg köttskivorna på skärbräde och krydda med salt och peppar. Fördela ostbitar och äppleklyftor på varje köttskiva och rulla ihop och fäst med tandpetare
Smaka av med salt och peppar. Servera med ugnsstekt potatis, blandad sallad och hembakade baguetter. Mät upp stekskyn och fyll på med vatten till 4 dl om det behövs
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
När baconen är tillagad är det dags att servera tillsammans med ankbrösten och cidersåsen. Salta och peppra båda sidor av bröstet, använd rikligt med nymalen svartpeppar
Servera potatisen till karrén medcidersåsen och haricots verts. Torka av köttet med hushållspapper. Stick två hål med en vass spetsig kniv i karrén från kortsidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.