Jag var där tillsammans med Ta Fram Det Bästa för att visa upp framtiden för vegetarisk BBQ och skuggtävla med minavegetariska rätter mot deras olikaköttkonstallationer
Det är ju i allra högsta grad semestertideroch jag har ägnat en hel del tid på södra Sveriges skateboardparker tillsammans med maken och två pigga söner = omöjligt att baka vilketisin tur resulterat i avancerad bakabstinens
Det lilla djuret hade något för smäckra ben så det var inga större mängder kött men det som skars bort blev kalasgott - genom att strimlasoch sedan brynas i olja och smaksättas med kebabkrydda
Tidenverkligen bara rusar ivägochvi är redan imitten på januari. Har ju förstått att det finns endel som faktiskt saknat nya recept, ni är verkligen ett härligt gäng läsare, så jag villverkligen tacka för all fin respons, det är ni som gör det så kul att faktiskt blogga
Blanda ihopvin, fond och grädde. grytbitar. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.