Vegankebab med röd och vit sås – Recept tre ifrån Grill & BBQ SM 2017
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket oumph the chunk ( 280 g)
  • 4 stora grillspett i metall eller trä
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk mald kummin
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 msk oregano
  • 1/2 msk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 msk Kikkoman soja
  • 1 msk koncentrerad brynt schalottenlöksfond
  • 3 msk rapsolja
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 vitlöksklyftor 2 dl havrefraiche
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • salt och peppar
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk Röd TABASCO® Original Pepparsås
  • 1 burk krossade tomater ( 400 g)
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk socker
  • salt
  • 500 g fast potatis
  • 1/2 dl rapsolja
  • 2 tsk havssalt
  • 1 1/2 tsk cayennepeppar
  • 1/2 huvud isbergssallad
  • 300 g sivri paprika (avlång grön paprika)
  • 3 tomater 3 rödlökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.