Sotad lax med fänkåls-beurre blanc och rostad kronärtskocka
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 500 gr potatis
  • 100 gr snackmorötter
  • ½ fänkål
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Olja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 tomat 1 burk kronärtskockshjärtan
  • ½ fänkål
  • 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta Smör
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 dl vatten
  • ½ tärning kycklingbuljong
  • 2 msk smör
  • Salt
  • 300 gr laxfilé
  • 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.