Stekt lax med granatäppelsallad och rostad blomkålshummus
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Laxfilé Fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 4 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 3 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 380 g Kikärtor Kokta
  • 0.5 st Citron
  • 1.5 krm Cayennepeppar
  • 50 g Ruccolasallat
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 125 g Granatäpplekärnor Fryst
  • 3 dl Couscous

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.