800 g laxfilé, i bit. 1Potatissallad900 g färskpotatis 1 dl olivolja 1 citron, rivet skal och saft 1 knippe färsk persilja, hackad 1 knippe gräslök, hackad 1 citron, i halvor 300 g grön sparris (gärna lite tjockare) olivolja salt peppar
Lägg över de rostade gulbetorna ochlaxbitarna. Rostade gulbetor. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Lägg över de rostade gulbetorna ochlaxbitarna. Rostade gulbetor. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Lägg över de rostade gulbetorna ochlaxbitarna. Rostade gulbetor. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Sydfisk levererar igen med en otroligt fin lax. Blanda i spenat, krydda med svartpeppar och örtsalt. Ni kan lika bra använda vanlig vitlök, skiva den tunt sen gör precis som med den svartavitlöken
Pressa lite av de rostade citronen över rotfrukterna. Häll över den rostade vitlöken i en liten skål. Servera kryddstektlaxmed gemsallad,rostad vitlöksyoghurt och citronpressad rotfrukt
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.