Sockerstekt lax med grönkål, rostad palsternacka och sparrisbroccoli
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800 g salmalax, 4 bitar 3 palsternackor, delade på längden i 6 delar 400 g grönkål, strimlad
  • 1 pkt sparrisbroccoli (bellaverde)
  • 1 knippe rädisor, tunt hyvlade
  • 250 g smör
  • rapsolja
  • strösocker
  • salt
  • färsk dill
  • 4 portioner
  • 800 g salmalax, 4 bitar 3 palsternackor, delade på längden i 6 delar 400 g grönkål, strimlad
  • 1 pkt sparrisbroccoli (bellaverde)
  • 1 knippe rädisor, tunt hyvlade
  • 250 g smör
  • rapsolja
  • strösocker
  • salt
  • färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.