150 g fryst dill. 1rädisor i skivor. 1Blanda i allt i en bunke med de övriga ingredienserna. 1Skiva rädisor tunt och skölj ärtskotten. 1Dekorera tårtan med med ärtskott, rädisor, gurkrosor, ägg och räkor
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
En klick vitlöks-aioli på toppen och lyckan är fullständig. För oss har det blivit en tradition att göra den soppa på lille julafton men den passar bra hela året, var så säker
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Blanda ihop ingredienserna till vinägretten. Skär rädisor i skivor och halvera tomaterna. Mortla alla ingredienserna till salsa verde utom olivoljan tills du har en slät röra
Vänd ner den finhackade dillen. Toppa med löjrom och dillvippa. Koka upp grädden, lägg ner godiset och rör tills de har smält, sjud eventuellt lite till om det är svårt att smälta godiset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.