Fräs köttfärseni hälften av smöret och smula den med en trägaffel. Servera med sallad. Fräs svampenibitari resten av smöret och blanda sedan i den iköttfärsen
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixaauberginemedvitlök, chili, mynta, spiskumminochtahini. Koreanskt marineradbiffmed hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Alltså om köttochpotatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. Vadå kött. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag intevilken sås du tog men gör som det står bara
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, litebasilikaoch en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av tillmiddagoch de blev jättegoda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.