Lördag igen. Tycker att veckorna rusar i väg, och jag klagar inte. I alla fall inte nu, men när det blir skönare väder vill jag att tiden saktar in lite igen
Jag använde 9 st med 3 i varje lager i en form med klassiska mått, ca 20 x 30 cm. Täck formen med aluminiumfolie och ställ in mitt i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Om den inte är helt färdig, ta bort folien, behåll värmen på 200 grader och kör sedan 10-20 minuter tills lasagnen är mjuk och har fått fin färg. Jag använde 9 st med 3 i varje lager i en form med klassiska mått, ca 20 x 30 cm
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Det är ett recept från 2009 och jag blev faktiskt lite förvånad över att det kvalade in på en säker första plats. Har ni inte testat så sätt upp den på listan över rätter att testa under 2017. Jag hoppas ni hänger med även under 2017
Ett av mina populäraste recept. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Tryck ut i form (jag har en 20 cm form med löstagbar botten), det kan kräva lite tålamod, men går. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter och servera med en blandad sallad och min guacomole
Värm vattnet till 37 grader, smula ner jästen. Blanda i olja, salt och vetemjöl. Knåda samman till en fast deg och tillsätt lite mjöl i taget för bra konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.