Här är mitt försök att återskapa den härliga glazen som de bakats i. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Här är mitt försök att återskapa den härliga glazen som de bakats i. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Perfekta till årets julbord. De bara smälter i munnen och glazen är så god. Blanda ihop alla ingredienserna till glazen och pensla på ett tjockt lager runt om
Här fänkåls- och apelsinsallad. Glaze. Glaze. Pensla på rikligt med glaze runtom hela spetten. Glaze. Glaze. Ta ut dem efter 15 minuter och pensla på resterande glaze
Revbensspjäll med glaze. Sväng runt dom i glazen som kokar på spisen och baka färdigt. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
Nu har jag inga exakta mått på allt, utan det här är lite jag-gör-det-på-en-höft-sallad, så det är bara att lägga till eller dra ifrån, det kommer bli bra ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.