Receptet är hämtat ur boken "Lättlagad sommarmat" av Åsa Swanberg (Ordalaget Bokförlag). 1. Vispa ut jästen med fingervarmt vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke
Sommarmat när den är som bäst. Enkla, men ack så goda smaker som gifter sig perfekt. 4 pers. 4 skivor entrecote grillas på grillen eller i grillpanna och låt vila 10 minuter före servering
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
Pajdeg. 4 dl vetemjöl. 200 gr smör. 1,5 dl florsocker. 2 äggulor. En nypa salt. Vaniljsocker/rivet citronskal. Kör alla ingredienser i matberedaren till
Gudars så gott. Ja den här salladen som vi fick hos Karin och Calle (läs HÄR) för några kvällar sen blev jag helt in love i, så igår fick det bli det till kvällsmat