Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare)
Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Lägg köttet i emaljgrytan med lock, jag använde en glasugnsform med lock och det gick bra
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort
Lägg karrén i formen med grönsakerna. Jag kan rekommendera ugnsstekt fläskkarré. ca 1 kg benfri fläskkarré. Täck den med aluminiumfolie och låt den vila i 10-15 minuter. Smaksätt såsen med soja, gelé, salt och peppar 6 portioner. ca 1 kg benfri fläskkarré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.