1600 g
fläskfilé salt och peppar 150 g champinjoner 2 msk smör 2 dl färdig bearnaisesås 2 dl mjölk Potatismos: 500 g potatis 300 g sötpotatis 1.5 dl mjölk äggulor 0.5 dl riven parmesanost Servera med: 150 g haricots verts Ugn: 225°Putsa filén och skär i skivor. Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor i smör i en stekpanna. Ta upp och lägg köttet i mitten i en smord form.
1 Ansa
champinjonerna och dela dem på mitten. Stek dem i smör i stekpanna och krydda med salt och peppar.
1 Potatismos:
Skala potatis och sötpotatis och dela i bitar. Koka mjuka och häll av vattnet. Mosa potatisen och späd med mjölk. Rör i äggulor och ost och smaka av med salt och peppar. Spritsa moset runt kanten i formen.
1 Koka
upp bearnaisesås och mjölk under omrörning. Häll såsen över köttet och strö på champinjoner.
1 Gratinera
i ca 15 minuter tills moset fått fin färg. Ansa bönorna och koka i saltat vatten i 3 minuter. Lägg några på gratängen och servera resten till.
Rösti1 kg fast potatis, kokt salt peppar 150 g smör 2 msk matolja. Wienerschnitzel800 g kalvinnanlår 5 dl vetemjöl salt peppar 5 dl ströbröd 5 ägg smör och matolja
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.