I lördags testade vi för första (men inte sista) gången att grilla tunna spjäll. Tunnarevbensspjäll på grillen 4 port. 1,5 kg tunnarevbensspjäll. ) Tunnarevbensspjäll på grillen 4 port. 1,5 kg tunnarevbensspjäll
Revbensspjäll med glaze. Skär revbensspjällen i bitar. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört. 1,2 kg tjocka revbensspjäll. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Vi stekte revbensspjällen i ugnen och det blev himla gott. Honungsgriljerade tunnarevbensspjäll1 kg tunnarevbensspjäll 1 msk kinesisk soya 1 msk olivolja 1 msk chilisås 0,5-1 vitlöksklyfta, pressad 2 msk flytande honung salt svartpeppar, grovmalen Blanda alla ingredienserna och pensla på revbensspjället. 1 kg tunnarevbensspjäll
Riktigt saftiga men ändå mjälla revbensspjäll åt jag första gången i New York. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Dela revbensspjällen och lägg i stor kastrull. 5 kg revben, tunna. Gör så här. Fyll på med kallt vatten, öl och grönsaksfond, koka upp och låt koka på låg värme under lock i ca 2-3 tim, tills köttet är mört
Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. När jag var och helghandlade hade de tjocka revbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grillade revbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjocka revbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze. 2 kg tjocka revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.