Rör om hela tiden med en trägaffel. Servera med vaniljglass. Garnera med ananassalvia eller mynta. Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och forma till toppar. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min tills kokostopparna börjar bli gyllenbruna. 200 g kokosflingor
I vanliga fall är jag en ivrig chokladbagare men det har det blivit sparsamt med de senaste tiden. Tills dess lever jag på att försöka skapa korsdrag i lägenheten och att äta fräscha och syrliga citronpajer med vit choklad
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Chokladkaka. Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en fyrkantig form 20*20 på kanterna och lägg bakplåtspapper i botten
Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten och häll i smeten i formen
Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en jämn deg. Häll över det i en annan bunke, krama ur vatten ur gelatinbladet och lägg i tillsammans med smöret och rör runt och låt svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.