Hacka nötterna fint och blanda hälften med marsanpulver. Stjälp upp kakan och låt svalna. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Äggakaka med lingon och bacon. Äggsås med dill till torsk. Asiatisk pasta med kyckling och bacon. Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Blanda i sockret och koka upp under ständig omrörning på medelvärme. Du vänder den saftiga sockerkakan upp och ner och på toppen har du en knäckig kola- och äppeltopping
I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.