Halvtina torsken i kylen. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. 1 st torsk. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Strö över körsbärstomaterna och ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills fisken är klar och gratängen har fått fin färg. 400 g torskfilé, fryst och tinad. 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda). 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär tomater i halvor och tillsätt dem. Tillsätt tomatpurén och fräs 30 sekunder till. 2 bitar torskfilé på ca 140 gram styck, portionsförpackade frysta. 1 msk tomatpuré. 3 cocktailtomater eller plommontomater
Fräs potatis, morot och purjolök i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt timjan, krossade tomater, vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter. 2 dl krossade tomater. 200 g torskfilé
Servera med till exempel kokt potatis eller ris. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.