De här linserna är gjorda på italienskt vis, otroligt enkelt och gott tillbehör som passar till det mesta och även kan ätas för sig själv med ett gott ris
Vilken dag vi hade igår. Jätteskönt väder som mestadels spenderades i trädgården. Vi hann även ut en tur med båten vilket jag var lite skeptisk till först eftersom havet kyler ner och det inte brukar ha blivit speciellt varmt vid den här tiden men där hade jag fel
Sätt ugnen på 190°. Klipp eller skär kycklingen efter ryggbenet. Vik ut, tryck till och lägg kycklingen med skinnsidan upp på en plåt med bakplåtspapper
I fredags gjorde jag en riktigt god soppa på butternut squash, men jag hann aldrig fotografera den, så nu lånade jag en bild från Martha Stewarts sida, där hon visar hur man skall skära butternut squash
Butternut squash har figurerat på många bloggar här i höstrusket, men det var inte förrän härom veckan när jag äntligen fick tag på denna vinter squash
Man kan fråga sig. Varför laga kanin. Svaret blir. Varför inte. Jag har lagat med kanin en gång tidigare för många år sedan, då blev den en paella med kanin och skaldjur
Det har blivit mycket sött på bloggen den senaste tiden, men idag bjuder jag på biffar. En massa goda ingredienser gömmer sig i dessa biffar och tillsammans bildar de en fin smakexplosion i munnen
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka