4 st torskfiléer à 100 g. Koka potatis och grönsaker (t. ex morötter, blomkål, ärtor). Sätt ugnen på 150 grader och ha fisken inne i cirka 5 minuter för att den ska få lite fastare form
Hittade ett recept på Torsk på Pinglans mat som lät jättegott och väldigt enkelt att göra. Torsk med frasigt täcke 2 port 400 g torskfilé25 g smör1 dl ströbröd1 msk paprikapulver1 dl hackad persilja1,5 dl riven ostsalt och peppar2 dl grekisk yoghurtsaft och skal av en halv limeLägg torsken i en smord ugnsform. 400 g torskfilé
Ångad torsk med räkor, ägg, pepparrot och skirat smör. ca 300 g torsk (2 lagom stora filéer, helst av rygg). Jesper Taube, pepparrot, räkor, smör, torsk 2 portioner). ca 300 g torsk (2 lagom stora filéer, helst av rygg)
Man kan också använda torskblock och skära fisken i kuber och lägga ner i såsen. Kokt torsk i gräslökssås 4 port. 4 portionsbitar torsk. 4 portionsbitar torsk
Stekt torsk och grönsaker med persiljemajonnäs (4 portioner). 600 gram torsk. Ugnen ska värmas till 175 grader medan man steker torsken lite (3 bitar) i bregott. Stekt torsk och grönsaker med persiljemajonnäs (4 portioner). 600 gram torsk