Strö över mjölet och späd med mjölk. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med sås. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fått fin färg och är genomvarm
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Fräs i smör tillsammans med curry. Låt fräsa med ett par minuter. 1 kg räkor med skal. 1 kg räkor med skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Förra veckans fiskgratäng. Hur gör ni, har ni matlådor med er om dagarna. Har du inte börjat med matlåda än så kanske du i alla fall funderar på att göra det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.