Fördela såsen över fisken och strö över fetaost och mortlad rosépeppar. Testade ett nytt fiskrecept till middag idag som var riktigt smarrigt, fetaostgratinerad laxmed rosépeppar och grädde
2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera med kokt potatis eller klyftpotatis. Skär laxen i ganska stora tärningar och lägg i såsen. Jag gör alltid extra mkt sås, för tycker såsen är så god
Denna laxrätt har nog blivit ett av de mest uppskattade inläggen på hela bloggen. Strö över med ströbrödet och citronskalet och tryck lätt så att det fäster på Philadelphia osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.