1 Salta
torskfilen och låt det rimma ca 10 min. Strö på vitpeppar. Stek torskfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. Vänd ner bladpersilja. 4 Servera torsken med champinjoner, bacon och potatismos.
Salta och peppra. 800 g torskfile. 1400 g räkor med skalSätt ugnen på 225°. 1Om stora torskfiléer – dela dem i portionsbitar eller rulla ihop dem. 1Lägg torskbitarna i en ugnssäker form. 1Blanda ihop vispgrädde, crème fraîche, dill och dijonsenap i en skål. 1Häll såsen över din torskgratängoch sätt in i ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammans med kokt potatis
Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.