1 Sätt
ungen på 250 grader 2 Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk, oxfond och kryddor i en bunke 3 Lägg i färsen och löken. Blanda till en slät smet. 4 Provstek en liten bit färs för att smaka av kryddningen. 5 Rulla till köttbullar och placera på en plåt med bakplåtspapper. 6 Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter.
Ugnsbakadeköttbullar är så mycket godare och bättre ikonsistensen än stekta – jag lovar. Lägg köttbullarnai en ugnssäker långpanna, ringlaliteolivolja över och ställ inimitten av ugnen
Kycklingen är med grilladpaprika som jag har valt att tillagaiugn. Som du vet har jag fått möjligheten att prova på två av Kronfågels senaste nyheter inomkyckling
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Rivpotatis, morötter, palsternacka och lök på en mandolin eller på de stora hålen på ett rivjärn. Ha ner allt i en skål och blanda ihop med ägg, grädde och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.