1 Sätt
ungen på 250 grader 2 Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk, oxfond och kryddor i en bunke 3 Lägg i färsen och löken. Blanda till en slät smet. 4 Provstek en liten bit färs för att smaka av kryddningen. 5 Rulla till köttbullar och placera på en plåt med bakplåtspapper. 6 Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter.
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Rivpotatis, morötter, palsternacka och lök på en mandolin eller på de stora hålen på ett rivjärn. Ha ner allt i en skål och blanda ihop med ägg, grädde och kryddor
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Riktigtenkelt, uppskattat och gott bröd blev det. Idag på jobbet bakade jag lite bröd med barnen, ja ni hör ju själva, hinner man inte baka hemma gör man det på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.