Bums Kokbok

Bums Kokbok

Skinka med senapspotatis och rucola

Skinka med senapspotatis och rucola

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram mandelpotatis 5 msk senap , sötstark, grovkornig 2 msk vitvinsvinäger 4 msk rapsolja 2 msk crème fraiche 1 odefinierad salt 150 gram rucola 1 ask cocktailtomater, röda 3 dl salladslökar , strimlade 1 dl färska örter , valfria, hackade 400 gram rökt skinka 1 odefinierad peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Solgul fisksoppa med torsk och lax

Solgul fisksoppa med torsk och lax

Hetta upp smör i en kastrull. Skala och finhacka lök och vitlök, skiva purjolök och selleri fint. Fräs mjukt i smöret på medelvärme
Tuna melt - varm tonfiskmacka

Tuna melt - varm tonfiskmacka

8 skivor vitt surdegsbröd 2 tomater, skivad 200 g cheddarost, riven smör. 1Tonfiskröra2 burkar tonfisk i vatten 0,5 rödlök 4-5 cornichons 6-8 inlagd jalapeño 0,5 kruka färsk persilja 0,5 dl majonnäs 1 tsk dijonsenap salt
Västerbottensrutor med löjrom | Köket.se

Västerbottensrutor med löjrom | Köket.se

1 smördeg (på rulle) 2 dl crème fraîche, 32% 3 ägg 50 g prästost, riven (eller annan mild ost) 150 g Västerbottensost, riven 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen