späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Torka av torskryggenmed hushållspapper. Häll det klara smöret över sken, lägg på en tunt skivad citron och servera med kokt sparris och blomkålsmos
Lägg upp på tallrik och toppa med riven parmesan och en klick chilibea. 4 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 1,4gProtein 54,4gFett 49,1gKalorier 662 Du behöver 800g laxfilé 1kg räkor med skal 120g spenat 1 röd chili 4 klyftor vitlökSalt pepparToppa med. 1kg räkor med skal
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Smörstekttorskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Smörstekttorskrygg. Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.