Fisk

Fisk

Laxpaj

Laxpaj

150 g. 13 dl. 13 msk. 1200 g. 150 g. 11 stDela margarinet i små bitar och lägg i en bunke. Tillsätt vetemjölet och arbeta ihop allt till en grynig massa
Fyllda pitabröd

Fyllda pitabröd

Tänkte däremot skriva om en god tonfiskröra som vi hade i pitabröd tillsammans med sallad. Rör ner tonfisk, ägg i mindre bitar och finhackad lök
Plankstek med laxfilé

Plankstek med laxfilé

4 dl creme fraiche1 dl vatten4 msk fiskfond. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter eller till moset har fått en fin färg och fisken är klar. 4 msk fiskfond
Havets planka

Havets planka

Lägg en bit fisk på varje planka och skeda över såsen och servera. Stek fisken på medelvärme tills den fått fin yta och håller en innertemperatur på ca 50°
Tunnbrödsrulle med tonfisk

Tunnbrödsrulle med tonfisk

1½ burk tonfisk. 11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Langos!

Langos!

Du behöver. 25 gram jäst. 3 dl vatten. 1 tsk salt. 1 stor kokt potatis. 7 dl vetemjöl special. 1 liter raps eller frityrolja till fritering
Langos

Langos

När suget är som störst efter någon mindre hälsofrämjande är Langos något som hjälper till med detta
Langos

Langos

Eftersom årets matfest i Skellefteå inte blev någon riktig matfest fick vi göra langos hemma helt enkelt
Festligt till påsk

Festligt till påsk

Salta och peppra fisken. Slå in fisken i purjobladen och packa sedan in i aluminiumfolie till ett runt paket, snurra ändarna som en smällkaramell
Langos! (Ej friterad)

Langos! (Ej friterad)

Langos. (Ej friterad). 4 Maj 2017 /. 21. 27 /. Alla inlägg,. Recept. /. Permalink /. 0. Enkel och nyttig langos. 3 msk keso och ett ägg, 1/2 dl grädde,1 msk fiberhusk och salt, mixa sen stek i lite olivolja
Lax i krämig sås

Lax i krämig sås

Krydda med salt och peppar och häll såsen över fisken. Klyfta tomaterna och strö dem över fisken. Lägg laxen i en smord ugnsfast form
Klassisk gubbröra – vårt bästa recept

Klassisk gubbröra – vårt bästa recept

Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill
Lök- och apelsinsill

Lök- och apelsinsill

Lag. Koka upp vatten, apelsinsaft, ättika, socker och honung och koka tills sockret lösts upp. Låt kallna
Apelsinsill

Apelsinsill

Koka upp ättikssprit, socker och pressad apelsinsaft och koka tills sockret lösts upp. Låt lagen kallna