Smörstekt spätta med persiljeyoghurt och krossad potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Rödspättafile
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 2 msk Olivolja
  • 2 dl Yoghurt för Matlagning
  • 0.5 st Persilja - färsk
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 0.3 tsk Vitvinsvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 700 g Potatis
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 250 g Edamamebönor
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.