Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Lax medgrönt parmesantäcke. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Strö över lite pumpakärnor och servera medärtpurén (som inte behöver vara jättevarm). Idag var även det en sådan dag och jag ville testa om Albin skulle gilla ärtpuré så det fick helt enkelt bli tillbehöret
Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Späd med grädde och mixa till en ganska tjock sås. Servera med färskpotatis, sallad och citron. 1250 g frysta gröna ärter. 1Sallad ,gärna med färsk spenat. 1600 g abborrfilé 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 msk smör Ärtsås 1 pressad vitlöksklyfta 250 g frysta gröna ärter 1 tsk smör 2 dl matlagningsgrädde 3/4 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Till servering 600 g dillkokt färskpotatis Sallad ,gärna med färsk spenat CitronklyftorSalta, peppra och stek fiskfiléerna i smör ,ca 1-2 minuter på varje sida i stekpannan
Smula ner fetaost i en skål och blanda med yoghurt, honung, körvel och rödlök. Häll av vattnet och lägg sockerärterna i iskallt vatten och häll av det kalla vattnet (då behåller de sin gröna fina färg) lägg upp på fatet
Vänd på fisken när skinnet är krispigt och fortsätt att steka i någon minut. Mjäll torsk, rökigt bacon med haircot verts, en starkt reducerad vitvinssås med massor av smak och en söt puré på gröna ärtor, en helt okej torsdagsmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.