1 citronklyftor
1. Smula ner fetaost i en skål och blanda med yoghurt, honung, körvel och rödlök.
1 Sätt
ugnen på 185 grader. Dela potatisen på mitten och lägg den på en plåt.
1 Skala
och skär rödlöken i klyftor och lägg på plåten. Häll på oljan och vänd runt. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.
1 Ta
ut potatisen och strö över salt. Lägg potatisen och rödlöken på ett stort fat.
1 Koka
upp lättsaltat vatten och lägg i sockerärterna och koka ett par minuter. Häll av vattnet och lägg sockerärterna i iskallt vatten och häll av det kalla vattnet (då behåller de sin gröna fina färg) lägg upp på fatet. Lägg på ärterna.
1 Skala,
kärna ur och skär upp avokadon i bitar. Lägg på fatet.
1 Rensa
fisken och lägg upp bitar på fatet. Strö över flingsalt, peppar och örter. Droppa gärna över lite citron innan det är dags att servera eller servera citronklyftor till.
Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
En krämig pasta med skinka och gröna ärtor. Häll i gröna ärtor så att dom jämt blir varma och häll över pastan och pastavattnet i pannan och rör samman
Rör ner creme fraice, ärtor, Dijonsenap och dill, låt det koka ihop några minuter. Tillsätt svartpeppar, smaka av om det behövs salt, den kallrökta laxen är rätt salt i sig
Vänd ner sillbitar, avokado i små bitar, ärtorna och smaka av med salt och. 1 avokado, mogen men fast i köttet. 3 msk gröna ärtor (tinade, om frysta). 1 avokado, mogen men fast i köttet. 3 msk gröna ärtor (tinade, om frysta)
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Rökt makrill med rödbetor och pepparrot. Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.