4 800 g rödspättafilé 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1/2 fiskbuljongtärning 1/2 ask dill (à 20 g) salt och peppar 4 port ris 1/2 ask små ärter (à 250 g) 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Här får frasig, nyfriterad fisk möta krämig sallad med avokado, päron, ärtor och gurka och kompletteras blott med simpel citron, och där, mina vänner, där har ni god men enkel fredagsmat
Servera fiskenmed basmatiris och grönaärter. Skär fisken i bitar och strö över salt. 250 g ärter. Lägg i fisken och låt sjuda under lock i 4 minuter. 250 g ärter
Toppa medgröna ärtor och lite färsk persilja. Mixa soppan slät och smaka av med salt och peppar. När soppan kokat upp tillsätter du gröna ärtor och väntar tills det börjar koka igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.