Låt det koka upp och lägg ner fisken. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. 600 g fiskfilé
Till ärtpurén åt vi Findus lättpanerade fiskfiléer, vilka vi verkligen kan rekommendera. Men det går ju självklart också jättebra att själv panera vit fiskfilé med ägg och ströbröd blandat med salt och peppar
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan