Toppa med riven pepparrot och lite nymalen svartpeppar. Lägg på ett salladsblad, därefter rostbiff, remouladsås, rostad lök, tomathalvor och chornichons
Precis en sådan ljuvlig skapelse är vad vi har till er idag här i Mårtenssons kök, ett laxsmörrebrödmed en fantastisk god västerbottensoströra, ruccolasallad, citron och en klick rom på toppen som kronan på verket
Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostad lök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
gul lökcrème fraiche med smaka av soltorkade tomater. Stek potatis, broccoli ochlök under omrörning i några minuter till de fått fin färg och knaprig yta
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.