Danskt smörrebröd är en matig macka där brödet ska vara så överöst av pålägg att det inte syns. Det här smarriga smörrebrödet passar både att servera som förrätt eller ensamrätt till lunch eller middag
Jag har tidigare serverat denna smörgås som ett smörrebröd tillsammans med andra smörrebröd. Efter en fantastisk sommar med mycket sol och värme är jag åter tillbaka i vardagen med allt vad det innebär
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 182 Kavring eller danskt rågbröd - så mycket att det räcker till fyra olika smörrebröd till varje person
I veckan sprang jag på lite färsk strömmingfilé på Lidl och kunde inte motstå att köpa. Mamma lägger ofta in strömming men jag gör det aldrig så nu banne mig ska jag oxå
Bred smör på brödskivan. Lägg på salladsblad, paprikaringar, leverpastej och gurka. Stekta champinjoner. Skiva svampen och stek i en stekpanna med smör, tills svampen börjar få färg och all vätska kokat in