Köttfärsbiffar, stekt lök, gräddsås och råstekt potatis
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 12 stora biffar
  • 1 kg blandfärs
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl havregryn
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 ägg
  • 3 msk kalvfond
  • 3 msk bostongurka
  • 2 tsk grillkrydda
  • Salt och peppar
  • ca
  • a till
  • 12 runda biffar
  • 40 minuter
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • 1 burk ärtor och morötter
  • 2 msk grönsaksfond
  • 1 msk kalvfond
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 msk vinbärsgelé
  • 1 msk kinesisk soya
  • salt och peppar
  • 2 ';
  • src: url(http://fonts.gstatic.com/s/tinos/v9/r
  • 2 ';
  • src: url(http://fonts.gstatic.com/s/tinos/v9/r

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.