Smörkräm
www.lyckasmedmat.se
www.lyckasmedmat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g rumstempererat smör
  • 1400 g florsockerVispa smöret i låg hastighet i några minuter. Vispa med elvisp eller i en bakmaskin.
  • 1 Häll sedan i florsockret lite i taget.
  • 1 När allt florsocker är i kan du börja vispa i hög hastighet. ca 4-5 minuter..
  • 1 Smörkämen är färdig när den blir len och färgen blir ljusare.
  • 1 Färga smörkrämen med önskad pastafärg. Lägg i lite i taget för att få rätt nyans (pastafärger är väldigt dryga). När du blandat noga är smörkrämen färdig att användas och spritsas på din tårta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.