Tårta

Tårta

  • 80 Recept
Roys pannkakstårta

Roys pannkakstårta

Pannkakor150 g vetemjöl [2,5 dl] 9 g vaniljsocker [1 msk] 25 g strösocker [2 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 30 g smör [2 msk] 165 g ägg [3 st] 600 g mjölk [6 dl]
Jennys 10-minuterstårta

Jennys 10-minuterstårta

4,25 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad 2 marängbottnar, färidga 250 g hallon, färska eller frysta ev florsocker jordgubbar, till garnering blåbär, till garnering
Daimtårta

Daimtårta

INGREDIENTS Mandelbottnar. Ca 22 cm i diameter 2 st 150 g mandelmjöl 2 dl socker 5 st äggvitor Smörkräm
Marängbotten – grundrecept

Marängbotten – grundrecept

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 6 st äggvita(or) 3 dl strösocker Köp receptet
Jordgubb/grädd tårta med kladdkake botten.

Jordgubb/grädd tårta med kladdkake botten.

Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Världens bästa tårtbotten

Världens bästa tårtbotten

Ingredienser Portioner. 10 4 ägg 2 dl socker 1 dl vetemjöl (à 60 g) 1 dl potatismjöl (à 80 g) 1 tsk bakpulver smör och mjöl till formen Lägg till i inköpslistan
Lyxig chokladtårta

Lyxig chokladtårta

4 dl fint vetemjöl + mjöl till formarna 3 dl strösocker 4 dl kakao 2 tsk bikarbonat 1 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 ½ dl filmjölk 2 ½ dl kallt starkt kaffe 1 dl olja 1 krm vaniljpulver 2 ägg 5 dl florsocker 200 g mjukt smör + smör till formarna 1 dl mjölk
Blåbärstårta med citronsmörkräm

Blåbärstårta med citronsmörkräm

Sätta ihop tårtan. Bred ett tunt lager citronsmörkräm över hela tårtan. Fyll en spritspåse med en stor rund tyll och spritsa ut fyra (eller så många som du vill ha) klickar på tårtans sida
Hasselnöt Choklad & Hallon Tårta

Hasselnöt Choklad & Hallon Tårta

Den här tårtan är en utav mina första tårtor, receptet kom jag på alldeles själv och det gör mig rätt så stolt