När du blandat noga är smörkrämen färdig att användas och spritsas på din tårta. Lägg i lite i taget för att få rätt nyans (pastafärger är väldigt dryga)
För mig ska inte en tårta fyllas med mer än två olika fyllningar. Detta inlägg tänker jag faktiskt hålla levande, ska fylla på med recept på fyllningar allt eftersom jag snubblar över något
Fyllning. Var inte blygsam med sylten. Den här tårtan är att dö för och en liten bit mättar även den omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
KaffeLattetårtamed vanilj och cremecheese fyllning toppad med espresso icing. Fördela fyllningen jämnt mellan lagren och ställ i kylen medans du gör icingen
Rätta till kakorna och fyllningen (jag drog en kniv runt så att jag fick en jämn kant). Tänk på att vit choklad bränns lätt, så smält det sakta och rör om hela tiden mellanåt
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Men när jag tänker på att blanda godis och bakverk så tänker jag på den gudomliga Oreo tryffel tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.