Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
På med ett bakplåtspapper ochsmördegsknytena. Idag bjuder jag på festliga smördegsknyten. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Kassler, skinka & bacon. Det gäller med andra ord att verkligen njuta så mycket som mänskligt möjligt nu de sista veckorna vi har kvar innan hösten gör sitt intåg, för jo, rätt vad det är så är även augusti över och löven börjar gulna ännu en gång
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.