Ingredienser Portioner: 35 st 1 ark färdigkavlad smördeg 35 kärnfria oliver (gärna smaksatta med sardeller) 1 uppvispad äggula sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Servera den smördegsinbakade kycklingen med gratängen, såsen och en fräsch grönsallad. Detta äter vi max 2-3 gånger om året men herregud vad gott det är
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.