Ingredienser Portioner: 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och peppar. Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär fina snittar. 1salt och pepparSå här gör du 15 minuter Rör samman alla ingredienser
Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Tilltaget är framförallt en rolig grej, men jag gillar även idén bakom, att ta medoch ned ”Nobel” till barnen och att du, med ditt infall, gör Nobel mer verkligt
Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.