Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept. Kul att ni följer med & välkomna med lite mer kommentarer, det triggar alltid till att uppdatera lite oftare
Krydda med salt och peppar. När alla är brynta vispa ur pannan med lite buljong. Slå på grädden och red av med maizenamjöl utrört i lite vatten för tjockare konsistens på såsen
Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Goda kryddor, fräscht med tomatsås. Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås PrintFörfattare. Vispa ur stekpannan som köttet stektes i med tomatkross, buljong, soja, tomatpuré och tillsätt kryddor
Jag ska börja med att förklara vad smältosten är till för, det är nämligen så att smältost innehåller enzymer som gör att osten inte blir helt fast i rumstemperatur, vilket är effekten vi är ute efter
Servera med pommes, potatisklyftor, potatisgratäng etc, citronskivor och en god sallad. Banka ut filéerna så att dem blir drygt 1/2 cm tjocka med hjälp av en köttbank, mindre kastrull eller något annat som du finner lämpligt
Om ni liksom jag är hemma med barnen så vet ni att snabbt och enkelt är prio. Det är inte alltid man har tid, möjlighet eller ork att göra allt från grunden och som sagt med sunt förnuft kommer man långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.