Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris. Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 800 g lövbiff. 1smör att steka i. 12 msk kinesisk soja. 11 dl vispgrädde. 13 dl crème fraiche. 1flingsalt. 1persilja att garnera med. 1kokt potatis eller risSkärlövbiffenicentimeterbredastrimlor. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitarijuice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Tillservering 4 port ris Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.