Skinklåda
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st purjolök
  • 12.5 st kokta kalla potatisar
  • 1100 g skinka
  • 12 st tomater
  • 12 st ägg
  • 11 krm salt
  • 10.5 krm peppar
  • 12 dl mjölk
  • 11 dl riven ost
  • 1 hackad persilja
  • 10.5 st purjolök 2.5 st kokta kalla potatisar 100 g skinka rökt strimlad 2 st tomater 2 st ägg 1 krm salt 0.5 krm peppar 2 dl mjölk 1 dl riven ost Garnering: hackad persilja Ugn: 175° Det här behövs för 2 port:Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett.
  • 1 Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form. Avsluta med tomater.
  • 1 Vispa samman ägg, salt, peppar och mjölk. Häll det över tomaterna. Strö över riven ost.
  • 1 Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och fått fin färg. Strö över lite hackad persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.