4 bitar lax ca 500 gr. Färskost med pepparrot. 1 äpple. Salt och peppar. Sätt ugnen på 150 grader. Gör ett snitt i laxbitarna och fyll dem med färskosten
Pajskal, ca 20 cm. 2 dl förvällda kantareller. 2 rejäla skivor chèvre. 3 ägg. 2 dl mjölk eller grädde. Fördela svampen jämt i pajskalet och smula över osten
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
1 kg päron (ca 8 st). 1 ½ citron. I pkt syltsocker. 1 msk hackad ingefära. 50 gr valnötter, krossade. Skär päronen i 2 cm stora bitar och lägg i en kastrull tillsammans med ingefära och saften av en pressad citron
Vi har helt ärligt alldeles för få lata söndagar med vår familj, och när vi väl har tillfälle att bara vara hemma och slappa vill vi absolut inte åka och handla
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.