Blanda riven fetaostoch coktailtomater med den ljumna pumparöran och lägg över på fatet. Lägg pumpabitar, timjan och paprikan skuren i bitar i en ugnsäker form
Tvätta rödbetornaoch dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin
Toppa medfetaostochpersilja, servera med srirachamajonnäs. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.