Det här fick bli min matlådemat i veckan. Jag hade ett paket kycklingfärs i frysen så jag testade att göra kycklingbullar med en liten asiatisk touch (som vanligt
Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Jag blev så himla sugen på tofu igår, och då är det så himla bra att jag har en biologisk affär bara runt hörnan från lägenheten där jag kan hitta sådant där konstigt som gemene italienare inte efterfrågar i matvarubutikerna
Sesampanerad lax med vitlöksfräst pak choi. Författare. Åse. Portioner. 1. Ingredienser. 2 st pak choi. 1 laxfilé. salt, peppar, sesamfrön annars kryddan jag rekommenderar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.