Blanda crème fraiche och ajvar relish och klicka på fisken. Servera med kokt potatis och broccoli. Blanda brödsmul, riven ost och persilja och strö över fisken
Krydda fiskenmed salt och peppar. Vispa ihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihop till en sås
Vispa ägget o vänd ner fisken. blanda ströbröd o sesamfrön på en tallrik o vänd fisken i blandingen. 3 fiskfileer. 3 fiskfileer 5 potatisar 1 ägg 1 dl ströbröd
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.