Jag lagade kycklingbullar av färsk kycklingfilé som jag la i matberedaren tillsammans med bland annat några av mina favoritkryddor, chili, ingefära och lime
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
En jättegod kycklingrätt med asiatisk touch. Mat med lite hetta och mycket sås till. I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Hacka persiljan och blanda med oljan och citronsaft av citronen. Blanda oljehacket med rödbetorna. Fräs linserna i en stekpanna med lite olivolja och den rivna vitlöken
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.